dissabte, 31 de maig del 2008

Resulta que cobrem per no treballar

O sigui que l'objectiu és "millorar l'ambient de treball i la seguritat laboral del metge" !¿?. Segur que ho heu traduït bé?

Estem lluny de l'anunci de McDonalds (perdó per la publicitat):

Què val una hamburguesa ara?, doncs just els minuts decisius en què el metge salva la vida d'una persona fent maniobres de RCP, una intervenció a cor obert o un diagnòstic que si l'erra, pot suposar la ruina per a ell i tota la seva família (interessant)

Inglaterra presiona a la UE para abaratar el coste de la guardia

El Consejo de Ministros de la Unión Europea de Empleo, Política Social, Sanidad y Consumo (Epsco) abordará el próximo 9 de junio la iniciativa de Inglaterra en la que se pide que no se cuente el tiempo inactivo en el cómputo total de las guardias, abaratando así los costes.
Esta iniciativa la apoyan, especialmente, Inglaterra, Alemania y los países nórdicos. Los ingleses aducen en su propuesta que esta medida "tiene el objetivo de mejorar el ambiente de trabajo y la seguridad laboral del médico, así como flexibilizar la jornada de atención continuada"; sin embargo, el vicepresidente de FEMS aduce que "la razón última es el interés de algunos países por abaratar el coste de las guardias".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hvala za intiresny Blog