dimecres, 13 de febrer del 2008

Permanències: tema permanent

De tenir un metge de permanència en cada parròquia, cada dia, alguns estarien de permanència de forma "permanent". Hem de saber què volem i què ens costa (que estem disposats a pagar). Us convido a pensar que us costaria, tenir la disponibilitat d'un lampista, un mecànic, un serraller o un informàtic (feu números!)
clipped from www.elperiodico.com

Els metges havien demanat una guàrdia per parròquia

En el passat, els metges de capçalera havien arribat a demanar que hi hagués un metge de guàrdia, o de permanència, a cadascuna de les set
parròquies. Diversos membres del col.lectiu van exposar aquest fet com a mostra de la seva predisposició a cobrir el servei.
El col.lectiu dels metges de capçalera estan molestos per diverses declaracions aparegudes als mitjans de comunicació en els darrers mesos i que han creat un estat d'opinió convençut que ja no hi ha un metge de guàrdia nocturn. Tot i així, les queixes ciutadanes anaven més aviat dirigides a la manera sobre com els responsables del 116 gestionaven el servei, ja que és des d'aquest telèfon que es deriva al metge de guàrdia si es considera que es precisa una visita a domicili. Els pacients que estan en condicions de desplaçar-se poden anar al Centre d'Atenció Primària d'Escaldes.